Winther elcykler
- Overskud og frihed

Winther elcykler er skabt til hverdagen med sine mange praktiske egenskaber og kvalitetsrige komponenter, der er designet til at bruges hver dag, året rundt.

På Winther elcykler finder du et bredt udvalg af udstyrniveauer og farver, og elcyklerne kan enten være udstyret med en forhjulsmotor eller krankmotor (centermotor).

I programmet finder du enten elcykler udstyret med et elsystem fra danske Promovec eller tyske Bosch.

Winther Superbe 1 er en elcykel med fokus på enkelthed. Superbe 1 er fyldt med komfortelementer såsom en oprejst kørestilling, nem påstigning og god balance. Samtidig er den udstyret med en frontmotor, der bevirker en effektiv assistance på cykelstien. Kombineret med et højt udstyrsniveau, er Superbe 1 let overskuelig og perfekt til hverdagen.

*Fås i sort, blå, grøn og rød

Winther Superbe 2 er en fuldblods elcykel til hverdagen. Superbe 2 har de essentielle egenskaber såsom en oprejst kørestilling, lav indstigning, og masser af kvalitetsudstyr. Derudover består cyklen af en krankmotor, som bevirker, at tyngdepunkt og balance er helt i top. Med en Superbe 2 er dagligdagen ingen sag at komme igennem. 

*Fås i sort, grøn og rød

Winther Superbe 3 har fokus på enkelthed og overskuelig betjening. Superbe 3 er en let elcykel med en oprejst kørestilling og nem påstigning. Ligesom Superbe 2 består Superbe 3 også af en kraftfuld krankmotor. Dog skiller Superbe 3 sig ud fra sine søskende med sine affjedringskomponenter, der sikrer høj komfort på cykelstien og i hårdt terræn. Samlet set skaber dette en ideel elcykler til den travle hverdag.

*Fås i sort og rød

Winther Superbe 4 er en ny tilføjelse til Superbe serien i 2020. I modsætning til resten af Superbe serien er Superbe 4 udstyret med et elsystem fra tyske Bosch. Det betyder bl.a., at den er udstyret med et større standardbatteri end resten af serien. Derudover er Superbe 4 proppet med kvalitetskomponenter såsom en affjedret forgaffel og sadelpind. Alt i alt er Superbe 4 den perfekte hverdagselcykel.

*Fås i sort og blå

Winther Easy Boarding E er en nyudviklet elcykel, hvor komfort og praktiske egenskaber vægtes højt. Den ekstra lave indstigning, behagelige siddeposition såvel som en blød sadel, gør Easy Boarding E til en drøm at cykle på. Samtidig er cyklen udstyret med en behjælpelig frontmotor, stort bagagebærerbatteri og meget andet, der gør hverdagen lidt lettere.

Winther Cargo er gennemførte elcykler med et centralt fokus på praktikalitet. Cargo skiller sig ud fra den typiske elcykel med sit praktiske frontlad, der gør det muligt at håndtere ekstra meget last, som næsten ingen andre elcykler formår. Samtidigt skaber frontladet et råt og unikt udseende. Kombineret med en komfortabel kørestilling samt en kraftfuld elmotor, klarer Cargo enhver udfordring. Cargo er ekstremt velegnet til dig, der dagligt cykler gennem byens gader, og bruger din cykel til alt.

Winther E1 er stilfulde elcykler bygget på den ikoniske Black Winther serie. Kombineret med et råt look skaber dette en allround elcykel-serie fyldt med komfort-elementer samt en frontmotor, der gør din hverdag lettere. E1 er velegnet til dig, der dagligt cykler, om det er pendling eller fritidskørsel.

Elcykelbrochure

Kæmpe sortiment af elcykler

Se og læs meget mere om Winthers- og HF Christiansens store udvalg af elcykler. I brochuren finder du · Hele HF Christiansens elcykelsortiment · Alt om elcyklernes specifikationer · Gode råd til køb af en elcykel og meget mere!

Se brochuren