Winther elcykler
- Overskud og frihed

Winther Superbe 1 serien består af elcykler med fokus på enkelthed. Superbe 1 er fyldt med komfortelementer såsom en oprejst kørestilling, nem påstigning og god balance. Samtidig er de udstyret med en frontmotor, der bevirker en effektiv assistance på cykelstien. Kombineret med et højt udstyrsniveau, er Superbe 1 let overskuelig og perfekt til hverdagen.

*Fås i sort, blå, grøn og rød

Winther Superbe 2 er fuldblods elcykler til hverdagen. Superbe 2 har de essentielle egenskaber såsom en oprejst kørestilling og lav indstigning, kombineret med kvalitetsudstyr. Derudover består cyklerne af en centermotor, som bevirker, at tyngdepunkt og balance er helt i top. Med en Superbe 2 er dagligdagen ingen sag at komme igennem. 

*Fås i sort, grøn og rød

Winther Superbe 3 har fokus på enkelthed og overskuelig betjening. Superbe 3 er lette elcykler med en oprejst kørestilling og nem påstigning. Ligesom Superbe 2 består Superbe 3 også af en kraftfuld centermotor. Dog skiller Superbe 3 sig ud fra sine søskende med sine affjedringskomponenter, der sikrer uovertruffen komfort på cykelstien og i hårdt terræn. Samlet set skaber dette de ideelle elcykler til den travle hverdag.

*Fås i sort og rød

Winther E1 er stilfulde elcykler bygget på den ikoniske Black Winther serie. Kombineret med et råt look skaber dette en allround elcykel-serie fyldt med komfort-elementer samt en frontmotor, der gør din hverdag lettere. E1 er velegnet til dig, der dagligt cykler, om det er pendling eller fritidskørsel.

Winther Cargo er gennemførte elcykler med et centralt fokus på praktikalitet. Cargo skiller sig ud fra den typiske elcykel med sit praktiske frontlad, der gør det muligt at håndtere ekstra meget last, som næsten ingen andre elcykler formår. Samtidigt skaber frontladet et råt og unikt udseende. Kombineret med en komfortabel kørestilling samt en kraftfuld elmotor, klarer Cargo enhver udfordring. Cargo er ekstremt velegnet til dig, der dagligt cykler gennem byens gader, og bruger din cykel til alt.

Elcykelbrochure

Kæmpe sortiment af elcykler

Se og læs meget mere om Winthers- og HF Christiansens store udvalg af elcykler. I brochuren finder du · Hele HF Christiansens elcykelsortiment · Alt om elcyklernes specifikationer · Gode råd til køb af en elcykel og meget mere!

Se brochuren