Herre

Winther City

En hurtigere og sjovere hverdag

Winther City leverer et stærkt sortiment af citybikes, der kan dække alle behov lige fra dagligdagsbrug til de lange ture i fritiden. City har et centralt fokus på funktionalitet, komfort og design, og netop derfor er alle vores citybikes lavet af aluminium samt udstyret med bagagebærer og skærme.

City

Winther Classic

Tidløst design i det moderne bybillede

Winther Classic findes i flere designs, og er kategoriseret netop efter den farve, du drømmer om -eksempelvis Green Winther og Black Winther. Dette gør, at du nemt kan vælge din drømmecykel. Winther Classic er altid udstyret med kvalitetskomponenter, og er holdt i stilrene farver uden for meget grafik. Classic cykler er ideelle til hverdagsbrug.

Classic

Winther Cargo

Tag dine ting ubesværet med på farten

Winther Cargo findes både som voksencykler, elcykler og børnecykler. Cargo har en stor lasteevne takket være det kraftige frontlad, der gør det nemt at have ting med på farten. Frontladet er placeret nede ved fornavet for størst mulig stabilitet. Winther Cargo er ideel til dig, der bruger din cykel dagligt til alle gøremål, og som sætter pris på komfort og funktionalitet.

Cargo